582 entry daha
  • eğer sorun sadece fiziği ise 1 tane özel eğitmen, 1 tane de aşçı ile (kaldı ki avrupa’ya gidiyorsa eğer bunu hemen hemen her kulüp ekip bazlı olarak sağlıyordur) 1 sene sonra şu entry alıntılayıp hayvan gibi bir fizikle bazılarını göt edebilir.

    sonuç itibariyle 3 ayaklı tek kollu görme engelli sağır vs değil “cılız” yani halledilebilecek bir durum.

    edit: harbiden ekşi sözlük ruh hastası dolu bir ortam. meğer çocuk ayrılmak istiyormuş. verilen tepki “yolun açık olmasın” “umarım başarısız olursun” “allah belanı versin” vs.

    utanmasalar öl geber yazacaklar.

    bizimkiler de mustafa kapı’ya aynısını yapmıştı.

    16-17 yaşındaki çocuğa gence neyse artık şu yaptığınız nedir lan? sözlük sol eğilimli bir ortam olduğu için bilerek bu iki ismi yazıyorum.

    madem 16-17 yaşındaki insanlara bu kadar kin besleyebiliyorsunuz. ali ismail korkmaz ve berkin elvan’a niye duyar kasıp göz yaşı döküyorsunuz.

    ha o insanların alçakça katledilmesi ha bu çocuklara hakaret küfür ne farkı var?

    ruh hastasına bak ya adam takımından gidiyor diye adamın hayatına geleceğine beddua ediyor.

    koskoca fenerbahçe kulübü merih gitti diye öldü bitti battı mı? ömer faruk giderse batacak ölecek bitecek mi?

    lan düşündükçe aklıma başka şeyler geliyor. türkiye’den siktir olup gitmek için elinden geleni yapacak hayatından vazgeçecek insanlar gelmiş burada adam gidecek diye neler yazıyor. (avrupa’ya gittiğini varsayıyorum)

    diğer senaryoda her gün öldük bittik ekmek bulamıyoruz diyen adamlar gelmiş belki de sözleşmedeki rakamı beğenmeyip imza atmayan adama sövüyor. (türkiye’de kalıp başka kulübe 1 tl daha fazla ücretle imza attığını varsayıyorum)
1001 entry daha
hesabın var mı? giriş yap