322 entry daha
  • geliştirmesi gereken özellikleri gelişmiş özelliklerinden daha fazla olan topçu. 22 yaşında zaten ne kadar olmasını bekleyebilirsiniz; ancak şu özellikleri çok sırıtıyor.

    birincisi, cüssesi çok fazlaca. artık günümüzdeki hiçbir uzun bu kadar toplu bir vücuda sahip olmuyor, bu sebeple kendisi özellikle hızlanma konusunda sıkıntı yaşıyor gibi duruyor. mutlaka kilo verip güzel bir kaslanma yaşaması lazım.

    ikincisi, şutları çok kötü. ne yazık ki artık uzunların bile üçlük çizgisinden skor üretiyor olması lazım ki bu konuda izlediğim kadarıyla felaket vasat. ayrıca, serbest atış çizgisinden de üretiyor olması gerekli. hoş g-league'de tek serbest atış kullanıyorlar ne kadar kendini motive edebilirsin; ancak yine de "true shooting"i yerlerde.

    bu iki dezavantaj yeterli sanırım. iyi yönlerine gelecek olursak, oyun bilgisi bence pek fena sayılmaz, kendi pozisyonu için konuşursak doğru alanlara kat edebiliyor. savunma bilgisi de gelişmekte gibi gözüktü bana, özellikle içeriyi geniş alanda savunmayı kafasında çözmüş gibi.
    bence ömer'in en iyi oyunu pası. iyi pas yeteneği var, tabii bir jokic olamaz; ancak bu noktaya daha çok özen gösterebilir. şutla beraber asist yapmak ta önemli bir istatistik nba adına.

    uzun lafın kısası, nba'de şu an ancak yedeğin yedeği olabilecek, rotasyonda yer edinebilecek bir oyuncu. öncelikle şutlarını sonra pasını ve ardından hızını daha iyiye götürebilirse kendine yer bulacaktır. fizik yapısı ve oyun zekası bence nba için gayet yeterli duruyor.
633 entry daha
hesabın var mı? giriş yap