• binance, bitfinex ve okex gibi buyuk borsalarda islem goren, toplam arzi 1,000,000,000 olmasina ragmen 2.5 cent civarinda gezen caanim coin. uzun suredir yarim cent civarinda takildiktan sonra hafif ataga gecti ama halen degerinin hala cok altinda oldugunu dusunuyorum.

    bizim turk traderlarin dikkatini cekmemesi ilginc degil cunku bizim traderlarimiz coin eger pump yapiyorsa yarisinda atlar trene, oyle onceden alayim bir sure bekleyeyim yok. en net orneklerini 2 hafta once binancecoin'de simdilerde chiliz'de goruyoruz. aralik'ta aldigim degerden su ana kadar 5x yapti ve bu daha baslangic diyorum.

    margin islemlerde 3x veriyor ve kaldiracli sisteme dahil edilirse nereye gidebilecegini tahmin edemiyorum. su ana kadar max 10 centi gormus olmasi da insani cezbetmiyor degil. yatirim tavsiyesi olmamakla beraber turk borsalarina adim attigi gun cok gec olacagini dusunuyorum. bol kazanclar

    resmi sitesi

    edit: entry girildikten bir gun sonra yuzde 30 artis ile 3.5 cente gelmistir. ama hala 10 cente vuracagini tahmin ediyorum. yatirim tavsiyesi degildir.
    edit 2: btcnin 60 tan 55'e dusmesine ragmen kendisi hala 3.6 centte takilmaktadir. ve an itibariyle pump baslangic grafigi cizmektedir. binance'ta 48 btc lik gunluk hacimiyle %20 artis saglamistir. halen traderlarin ilgisini cekmedi sanirsam ki bu kadar az hacime bu kadar yukselme yasandi. eger guzel bi hacim saglanir ve btc az yerinde durursa bu geceye surprizler yapabilir diye tahmin ediyorum.bekliyoruz
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap