1127 entry daha
  • kötü marka, kötü ve kalitesiz ürünler, bilinçsiz müşteri kitlesi. bu muhteşem üçlünün birleşiminden doğan binlerce sikayetvar.com yorumu, facebook yorumları ve ekşi'ye yazılanlar.

    şimdi efendim başta şunu söyleyeyim; bir marka sırf yerli diye o markayı övmenin anlamı yok. işini kötü yapan firmaya kötü derim ben. ölü pikselli bilgisayarlar havada uçuşuyor, donanım anlamında kağıt üzerinde çok şey vaat eden bilgisayarı performans anlamında sönük kalıyor. kurumsal diye adlandırılan yapıyı hiç beceremiyorlar. birimlerinin birbirlerinden haberi yok. birisi ak derken diğeri kara diyor.

    bir diğer konu ise kullanıcı kitlesinin gerçekten bilinçsiz ve bağımlı olması. kusura bakmayın ama driver güncellemeye bile uzaktan bağlantı isteyen, ''abra'' diye adlandırılan müthiş kalitesiz seriden bir bilgisayar alınca (ortalama fiyat şuan 8-9 bin tl ki bu da günümüz türkiyesinde cidden az bir rakam oyun bilgisayarı için) kendini kral sanan bir kullanıcı topluluğu. yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. 2000 lira fazla verin asus alın, msi alın. eliniz gözünüz kalite görsün.

    ''oynayamadığınız oyun olursa anında iade'' meselesine değinmeden de bitiremeyeceğim. benim saf vatandaşım. sen o oyunu 3 fps ile oynuyor olsan bile bu adamlar sana ''ee bak açıyor işte oyunu'' diyecekler. 8 bin tl kıytırık bir bilgisayara verdin diye 200 fps alacağını sanan vatandaşlar da düşüyor hoop diye oltaya. ayrıca o iade süresi ilk 15 gün bilginiz olsun. harika bir bilgi daha vereyim mi size? bilgisayar ölü pikselli geldiğinde ürün değişimi falan hayal ediyorsunuz ya hani, hayal etmeye devam edin çünkü sadece panel değişimi yapıyorlar. ahahah.

    bir de o teknik servis sırası neydi lan öyle kadıköy'deki? nihahahaha.
536 entry daha
hesabın var mı? giriş yap