256 entry daha
  • son vidyosunda, 4 nisan 2021 emekli amirallerin montrö bildirisi'nin farklı boyutları olduğunu, matruşka benzetmesiyle açıklamaya çalışıyor ama izleyenlerin hödük olduğunu düşündüğünden midir nedir dakikalarca matruşkanın ne olduğunu, neye benzediğini, şeklini şemalini, rengini, rus folkloründeki yerini falan izah ediyor, hatta rusya'dan aldığı matruşkaları bulabilse göstererek de anlatacağını söylüyor. bütün bu çabasına rağmen halen anlamadığımızı düşündüğünden vidyonun sonunda matruşkanın ne olduğuna bir kez daha değiniyor.

    efenim..? matruşkanın ne olduğunu anlamadınız mı? bakın tekrar anlatıyorum: matruşka, ahşap el yapımı bir oyuncak bebek türü olup tek anne figürünün içerisinde iç içe yerleştirilmiş beş veya yedi bebekten oluşur ve bu bebekler ortasından açıldığında başka bir bebek çıkar, onu açtığınızda yine başka bir bebek çıkar.

    yok yoook siz anlamadınız. matryoshka dolls also known as babushka dolls, are a set of wooden dolls of decreasing size placed one inside another. got it? no? ok.

    una matrioska e un caratteristico insieme di bambole, tipico della tradizione russa, che si compone di pezzi di diverse dimensioni realizzati in legno, ognuno dei quali è inseribile in uno di formato più grande. daha da mı anlamadınız, testa di cazzolar!
224 entry daha
hesabın var mı? giriş yap