5 entry daha
  • cod4 ve crysis ile karşılaştırılmaması gereken tps oyun. kalitesi yine bu yıl çıkmış aksiyon oyunlarından gears of war ve lost planet ile yarışabilecek düzeyde değil, ancak konusunun bilim kurguya dayanmıyor oluşu kendisini bu oyunlardan farklı kılıyor.

    grafikler kötü değil, ama iyi de değil; "ortalama" denilebilir. bazı bölümler görsel olarak oldukça güzel hazırlanmışken, oyunun başları dahil bazı bölümler demode durabilmekte. patlama efektleri ise oldukça başarısız. gerçek hayatta kibrit yaksanız daha doyurucu olur, o derece. ama bunun dışında yıkılan sütunlar, parlak zeminler ve kalabalık insan toplulukları çok başarılı. seslendirmeler de öyle..

    yapay zeka ve oynanabilirlik konusunda kıyaslama yapacak olursak, gears of war ile benzerlikler yakalamak mümkün. yapay zeka pek zeki olmasa bile half-life 2'de olduğu gibi kabak gibi ortada durup ateş etmiyorlar, bir siper noktası bulup öyle ateş ediyorlar. aynı gears of war'da olduğu gibi en zor zorluk seviyesinde haritada güle oynaya ilerleyemiyorsunuz, mutlaka siper alarak adım adım ilerlemeniz gerekli. oyunda health, ammo toplamakla da vakit kaybetmiyoruz. health sistemi aynı gears of war, cod4 ve daha birçok yeni nesil oyunda olduğu gibi "siper al, bekle, iyileş" mantığıyla işliyor. ammo ise bittikçe ekip arkadaşlarımızdan istiyoruz.

    oyun görüldüğü üzere her konuda çok iyi olmayan ama kötü bir oyun olarak da tanımlayamayacağım ortalama üzeri eğlencelik bir aksiyon oyunu. eğer az önce saydığım oyunları bitirdiyseniz ve oyun sıkıntısı çekiyorsanız denenebilir, ama oynamamanız da size bir şey kaybettirmez.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap