28733 entry daha
  • tanım: en iyi birkaç türk teknik direktörden biri (bence en iyisi şenol güneş). en başarılı türk teknik direktör ayrıca. başarı önemli olsa da tek başına en iyiyi belirlemez. mesela edison tesla'dan daha başarılıdır. ama yetenek ve bilgi olarak tesla'ya göre aşağıdadır. onun gibi.

    eskiden kendisini tuttuğum takımdan (beşiktaş) bağımsız olarak antipatik bulurdum, mafyatik bir tarzı vardı ve bundan hoşlanmıyordum. bu hislerim ilk önce euro 2008'de türk milli takımı'na aşıladığı direnç ve isteği gördükten sonra değişmeye başladı. özellikle yakın zamanda gördüğüm iki hareketi ise, onunla ilgili olumsuz fikirlerimi büyük oranda değiştirdi.

    öncelikle başkanlık sistemi referandumunda "evet diyorum" saçmalığına dahil olmamasını takdir ettim.

    son olarak da 8 mayıs 2021 galarasaray beşiktaş maçı öncesi yaptığı centilmenlikle ilgili açıklamaları, türk futbolu standartlarının çok üzerinde buldum.

    bir rakip takım taraftarı olarak kendisini daha uzun yıllar boyunca futbolun içinde görebilirsek, ayrıca dengeli bir kulüp yönetimi ile çalışırsa, türk futbolu'na yapacağı daha büyük katkıların olacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum.
10756 entry daha
hesabın var mı? giriş yap