8500 entry daha
  • dün akşam 19 da satın aldığım ürünü bugün 11 de izmir'in merkezden uzak bir ilçesine gelmesini sağlamış şirket.

    ama ne yazık ki anneler günü hediyesi olarak aldığım ürünü zamanında veremeyeceğim.

    şöyle ki;

    evim dağların ötesinde, herşeye uzak hiçliğe yakın bi yerde olduğundan en erken pazartesi teslim edilebilir duruyordu.

    teslimat seçimleri arasında a101 hub counter diye bir şey vardı. ilçe merkezindeki bi a101 e teslim edecekler, ben de gidip alacağım. bu durumda ürünü nerdeyse 24 saat içerisinde teslim alacaktm. bunu seçtim.

    amazon harika sistemiyle saat 19:00 da verilmiş siparişi kolaygelsin'e teslim etti, arada kaç tane aktarma geçti bilmiyorum. hiçbirinde sorun çıkmadı sanırım.

    ama her zincir en gerizekalı halkası kadar zekidir.

    neticede ürün saat 11 de amazon hub counter olarak seçilen a101 e gelmiş, ama a101 in böyle bir iş yaptığını bilmeyen kasiyeri "bu kargo bize gelmemiş" diyerek kabul etmemiş.

    tabii bu durumda ürünü oraya bırakamayan, üstelik teslim seçeneği a101 olduğundan telefonumu da göremeyen kolaygelsin elemanı da kalan işlerine devam ederek kim bilir nereye gitti.

    kolaygelsin "yapacağımız birşey yok, adres değişikliğini amazon'dan yapacaksınız" dedi, amazon "hemen hallediyoruz salı'ya kadar gelmezse paranız iade" dedi, bunlar zaten olması gereken şeyler. ama sonuçta ben fırsatım olduğu halde zamanında hediyemi veremeyeceğim.

    yani diyeceğim, amazon harika da olsa, kolaygelsin süper de çalışsa, zincirin içinde yapması gereken işten habersiz bi salağa her zaman denk gelebilirsiniz.

    dünya böyle bir yer.*
9576 entry daha
hesabın var mı? giriş yap