51871 entry daha
  • ecevit kötüydü ama götü bezlenirken bile konuşabiliyordu. ben bu tipin, neredeyse 10 senedir normal bir diyaloğa girdiğini görmedim. ilaçlarla ayakta duruyor, bir şey bildiğim için söylemiyorum bunu, abuk sabuk sallama niyetinde değilim, normal bir diyaloğa girdiği yok. ya pörtlek gözlü halk düşmanı olan tip, twit atıyor, ya da bizzat kendisi önündeki ekrandan okuyor. sıradan bir diyaloğu yok, en az 10 senedir yok.

    şöyle düşünün, ülkeyi tayyip erdoğan ve devlet bahçeli yönetiyor, şimdi ayıptır söylemesi, hepinizden özür dilerim ama allah kimseye vermesin, yani çevremde böyle gözü toprağa bakan büyükler var, yaşlanınca olur, onlar da bunlar gibi. öyle bir yönetim şekli işte, ülke yanıyor, hazinede para bitti, gırtlağımızı bile aşmış vaziyette borçluyuz, tüm bunlar varken, haşmetlimiz, yani hareket etmekte bile zorlanan sevgili hükümdarımız, yanında hiç bir dış işleri yetkilisi yokken, biden ile başbaşa görüşme yaptıktan sonra ülkeye afgan akını oluyor. artık van'ı mı sattı, ağrı'yı mı sattı bilmiyoruz. gizli, özel. siz karar verin artık.

    bu başlığa çok yazdım ama tekrar edeyim, tarihte daha kötüsü yok, gerçekten yok. bunları savunan cici kız arkadaşlarımız vardı, üniversite zamanlarında. şimdi bakıyorum da, umursamaz tavırlarla, sanki konuyla hiç ilgili olmamışlar, ben siyaseti bıraktım filan demeye başlamışlar. kendilerini islam dünyasına, hatta bırak islamı, ateizme hizmetleri konusunda teşekkürü bir borç bilirim. allah hiç kimseyi halk düşmanlığıyla sınamasın. amin.
21781 entry daha
hesabın var mı? giriş yap