• bu videoyu izledikten sonra, atatürk'e küfretmenin devrimcilik, ilericilik sayıldığı ve 2010lu yılların başları geldi aklıma.

    "niye bu kadar çok seviyorsun ki, gerçekçi olalım, atatürk bir diktatördü" diyen ve cinsiyeti kız olan, "devrimci" arkadaşlarım geldi aklıma. solcusu, liberali, osu busu o dönem hep bir ağızdan cumhuriyeti kutlamayı faşist birer etkinlik sayarlardı. biraz olsun ülke sevgileri, utanmaları var mıdır acaba? bu görüntüleri izledikten sonra ne düşünüyorlar acaba...

    tanım: dünyanın bok çukurundan, insanlığımızdan utandıran bir video. kadın kardeşlerim, özellikle size söylüyorum. "atatürk iyi hoş da şöyle böyleydi" diyen islamcısı, liberali, solcusu kim varsa hızla hepsinden kaçın.

    bugünün türkiye'sini, bu konjonktürü düşünürseniz, ki halihazırda içinde yaşıyorsunuz, atatürk'e dil uzatan herkes kötü niyetlidir, kanı bozuktur, bu ülkenin aleyhinde çalışıyordur.

    ekleme: video eski diye epey bir ileti geldi. bu bir uyarı değil bana göre. "taliban böyle şey yapmaz, onlar kadın haklarını korur, uygar bir topluluktur, video gerçek değil" denilebilseydi bir mantığı olurdu. bunu diyebiliyor musunuz? önemli olan bu. bunun dışında küfürlü ifadelerle "atatürk ne alaka" diye soran yüce gönüllü yazarlar ulaştı. ilgisi yok aslında, güneş batıyordu, öyle aklıma geldi.

    ekleme 2 : "cinsiyeti kız olan" ifademe takılan arkadaşlar olmuş. arkadaşlar, "kız arkadaşlarım" yazıldığı zaman (dilimizin azizliği) sevgili gibi anlaşılıyor. o ayrımı yapabilmek için bu ifade kullanıldı. cinsiyetçilik ile ilgisi yok, hemen celallenmeyin.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap