9 entry daha
  • iki yüzlülüğün de bir sınırı olmalı. tek beklentisi yanında ilkel dürtülerini tatmin edebileceği, şişme bebek gibi duran bir kadın görmek olan erkekler, şimdi karşısındakiyle konuşamadığı için yanıp yıkılıyor. aradığınız neyse yanınızda bulursunuz. komiksiniz, beter olun.

    edit: birtakım kendini bilmez ve okuduğunu anlamaz yüzünden ek bir açıklama yazıyorum.

    basit içgüdülerle yaşayana da, bu yolda güzellik adına tek tipleşip yaranma çabasına girene de saygı duymuyorum. kadın yada erkek sırf vitrinden oluşan, kendini geliştirmemiş insanın benim için anlamı yok. ne bir özelliği ne de derinliği yok.
    cinsiyet ayrımını yapan da başlığı kadın üzerinden açan ve bu fikre katılanlar, ben değilim. gelip bana avrupalı kadınlardan dem vuran herbokolog ekşiciler, her gün dertleşme veri tabanında daha görmediği kadınlardan sohbet dilenip, av peşinde koşan tipler. ortadoğuda doğmuş bir sığır olarak, siz de avrupalı erkeklerden düşük seviyedesiniz. neden, çünkü açlık mevcut. bedene, cinselliğe, kadın erkek ilişkilerine... işine gelip sadece bedenini öne süren kadın bu yüzden çok. arz talep dengesi bunu gerektiriyor.

    gerisi kişisel tercihtir, genellemek hata. hayatınızdaki insanlar konusunda hiç bir seçicilik yaşamazsanız yanınızda bulduğunuz sıradan olur. sonra dönüp yaygın olan bu diye tüm kadınları suçlayamazsınız.
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap