2 entry daha
  • ben büyük bir zarar göremedim. çocukların yüzleri görülmüyor. çocuklar mutlu eğleniyorlar beraber. ne yaptıkları belli değil, belki oyun oynuyorlar. bu kadar acımasız olmayın. adam çocuklara belki de okul ve dersleri sevdirmeye çalışıyor.

    japonya'da da benzer videolar oluyor. öğrenciler sıra ile öğretmeni selamlıyorlar hepsinin yüzleri görünüyor. oynuyorlar zıplıyorlar bir şeyler yapıyor. onlar yapınca onların videolarının altında gidip ne güzel sistem öğrenciler mutlu falan yazıyorsunuz. bu da benzer bir şey.

    kendini kendince veren, bir şeyler deneyen insanların en büyük zorlukları sizin gibi her boka çıkıp anlamadan dinlemeden acımasızca eleştiride bulunan ve yargılayan insanlar. o öğrenciler için bu herif uğraşmasa, maaşını alır hiç bir bok da olmaz, mis gibi işine bakar. ama belli ki bir şeyler yapmaya çalışıyor.

    ben güzel giyimli ve ciddi addedilen öğretmenlerden dayak yiyerek geldim bugünlere. hala izleri durur yaşadığım haksızlıkların ve acıların. bitti o işler gençler artık. dünya değişiyor. ayak uydurun, uyduramıyorsanız da susun.

    edit: öğretmenin normalde kim olduğunu bilmem. sadece buraya yüklenen video ile ilgili yorum yaptım. diğer paylaşımlarına bakmadım. oralarda hatalı şeyler yaptıysa bilemem. o zaman da eleştiririz gerektiği gibi ama bu videoda bana göre bir sorun yok.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap