267 entry daha
  • boşuna dememişler ' fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir'. bundan sonra prosedür neyse o.
    genel amaçları doktorların çalışma şartlarını rahatlatmak olan, hızlı ve yüzeysel 1-2 tıbbi bilgi öğretilip mezun edilen insanlar yardımcı sağlık personelleri. her ne kadar çalıştıkları serviste 2 tane ilaç öğrenince ortamlarda sağlık sektörü mensubu olmayan arkadaslara şekil yapıp bilgili gözükmeye çalışıyor olsalar da. üniversitede hemşire bir kız arkadaşım vardı o yüzden yeterince hakimim sınavlarının düzeyi ve bilgilerinin aşırı yüzeysel ve hiçbir çözüm üretemeyecek kadar sığ olduğuna. ha dava falan olduğu zaman kedi gibi bir köşeye pısıp ben yalnızca yardımcı sağlık personeliyim, sorumluluk doktorda tazminat odenicekse o ödesin. 7bin tl gelirimle ben nasıl ödeyeyim 1 milyonu, doktor nasılsa 10bin tl geliriyle öder o tazminatı derler.

    yıllardır ricasını kırmamak için yeri gelip mesaiden geç çıkmasına sebep olan yardımcı sağlık personelinin kendileri ve yakınlarını randevusuz muayene eden saf doktor arkadaşlarım çok var biliyorum ben de öyleydim ta ki dün sosyal medyada kuduza dönüşenleri görene kadar.

    bundan sonra benim için prosedür neyse o. senin ne ayrıcalığın var normal vatandaştan modundayim artık. herkes randevu alacak. ricasını kırmamak için geç çıktığın o yardımcı sağlık personelinin söz konusu para olunca nasıl kuduzlaştığını dün tüm doktorlar gördü. bu saatten sonra bu tarz rica ile gelen personele git randevu al öyle gel diyemeyen hekim sadece enayidir.
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap