221 entry daha
  • ev ortamında ben ve 2 oğlumun dahil olduğu grup.
    dışarıda klozetlerin steril olmadığını düşündüğümden ayakta işeriz ama evde oğullarıma da oturarak çiş yapma alışkanlığını kazandırdık.

    çünkü bu medeniyettir.
    sağa sola şor şor işeyen ve her yere çiş sıçratan kaba adamlardan olmasını istemiyorum çocuklarımın.

    edit
    bu
    hs29vryzxsql3nwqru71fhwvk95ifvcb3q45vq

    nickli çaylak yazar ( eski nicki bira sisesi kapagi imiş ve ucurulmuş bu 2. hesabı ) sırf tuvalete oturarak çiş yaptıkları için oğullarımın kendi deyimiyle "ılık" gay olacağını özelden mesaj yoluyla yazıp çocuklarıma türlü hakaretlerde bulundu..
    çocuklarım birer yetişkin olduğunda cinsel yönelimleri ne olur bilemem bu onların hayatı ancak kendisinin bunu hakaret amacıyla yazdığını 7 ve 5 yaşındaki çocuklara böyle bir ithamda bulunduğunu düşündüğümüzde potansiyel pedofilileri çok uzakta değil sözlükçe aramızda bulunabileceğini düşünüyorum.
    keza yine caylarklardan biringlizin geçmişte attığı mesajlardan birinde "çocuklarını s......m" mesajı da yine böyle sapık zihniyetlerin dışa vurumu olarak görmekteyim.

    sözlük buna bir önlem alır mı almalı mı bu sözlüğün inisiyatifi mi bilemem.
    ancak böyle kirli zihniyetlerin 5 ve 7 yaşındaki çocuklara hakaret edebilecek küfür edebilecek çocukları uzerinden bir ebeveyne hakaret amaçlayan kirli yavşak zihniyetin sadece sözlükte yaşadığımız dünyada da oksijen israfı olduğunu düşünüyorum
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap