80 entry daha
  • 10-12 yıldır sözlük ortamlarındayım, kendimi bildim bileli futbol delisiyim. üç büyütülmüşlerin taraftarlarının böyle kolektif biçimde kafayı yediğine ilk kez şahit oluyorum. aklı başında olanları tenzih ederim tabii ama şu başlıkta öyle entry'ler var ki gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. nasıl bir izan yoksunluğu, nasıl bir mantıksızlık... anlatmak mümkün değil. bir kitle var ki akli melekelerini yitirmiş adeta.

    oğlum bu alt tarafı futbol lan sakin olun, o beyin size yarın da lazım olacak. 50 küsür yılda 5-6 şampiyonluk yaşamış, sonuncusunu bugün yetişkin olanlar bile görmemiş. gerizekalı gibi yırtınıp duruyorsunuz kolluyorlar diye. hayır adamların maçlarını da izliyorum, sakin sakin oynuyorlar; kazanırlar bile diyemiyorsun, sonra çat kaliteli bir hücumla bitiriyorlar işi.

    en çok da trabzon şampiyon olursa süper lig'i kim izler lafına gülüyorum... e hırto, sen cumartesi günü oturup trabzon'u izliyorsun işte? maçları izlemesek diğerlerinin top oynadığını, trabzon'un bala göte üst üste beş maç kazandığını zannedeceğiz.

    aynen, 20 yıldır bu ülkede premier lig futbolu oynanıyordu ama trabzon lider olunca kalite düşmüş oldu hemen ahaha. kaybetmeye tahammülünüz yoksa, dokunuyorsa takip etmeyin bu sporu birader. gidin barınakta hayvan filan sevin, belli ki size yaramıyor bu top işleri.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap