9 entry daha
  • gayet iyi diyetisyendir. verdiği listelerde üçü ana, dördü ara öğün olmak üzere tam yedi öğün vardır ve asla aç kalmazsınız. hatta oah ne zaman ara öğün geldi aç değilim ki daha diye bile düşünürsünüz. ara öğünlerde enerjinizi ve yağ dengenizi korumak için kuru yemiş verir. konserve ve paketli gıda yemenizi istemesi bunların besin değerlerinin daha kontrol edilebilir olmasındandır. cipsi çikolatayı gömüp kilo almış bireylerin bunu çok takmaması gerektiğini düşünüyorum. verdiği listelerdeki yemekler başka diyetisyenlerin hazırladığı listeler gibi öğlen somon ızgara yiyeceksin gibi değil, sabahtan kolayca hazırlanıp yana alınıp rahatça tüketilebilecek şeylerdir.

    tüm öğünlerinizi saatinde yemenizi, gecenin bir saatinde acıkıp mutfak yağmalamamanız için mantıklı bir saatte uyumanızı ister. ben saat kuruyorum çok da faydasını gördüm.

    yaz tatilinde ve covid olduğum dönemde birer ay ara verip hayvanlar gibi yiyip içmeme rağmen hiç güvenmediğim, bir türlü kilo vermeyen vücuduma 10 ayda 12 kilo verdirmiştir. sadece kilodan değil, yağdan da düşmenizi hedefler.

    şimdiye kadar randevularına gidip de 20 dakikadan çok beklediğim olmadı. saçma sorulara yanıt vermez ama gerçekten anlamak istediğiniz bir şey olursa güzel güzel açıklar.

    yeme dediği şeyi yeme, öğünlerini atlama, çok yemek pazarlığı yapma, şeker gibi adamdır.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap