76 entry daha
  • allah'ım, yüce rabbim, her şeye muktedir tek ilah, senden niyaz ederim ki şu mecrada okuyan ve yazan insanların algısını biraz aç, akıl ve vicdan nasip et.

    doların düşmesinden değil düşüş şeklinden rahatsız olduğumuzu anlatmamıza yardımcı ol. biz belli ki doğru kelimeleri seçemiyoruz. bizi anlamalarını sağlayacak sözcükleri dağarcığımıza bağışla ki derdimizi onlarla paylaşabilelim.

    net milli rezervimizin negatif olduğunu, borç olarak alınmış yani kasamızda bir anlamda emaneten duran paradan her hafta üçer beşer milyar dolar sata sata düşürülen doların birkaç ay sonra yüksek kurdan çok daha büyük zarar getireceğini ifade etmemize yardımcı ol.

    üretimle, görevine layık kamu yöneticilerinin atanmasıyla, gerçekten bağımsız yargıyla, fetö'nün siyasi uzantılarının araştırılması ve ortaya dökülmesiyle, hazineden uçan paraların sadece lafla değil belgeyle şeffaflıkla açıklanması ile, yüksek kurla mücadelede finans biliminin gerçeklerini reddetmeden, yani kısacası türk lirasının itibar ve değerinin ülkemiz ve ekonomimize duyulan güvenin arttırılması ile korunması halinde buna sonuna kadar destek olacağımızı anlamalarına yardım et.

    yardım et ki ahmakça ve hatta haince bu ülkenin dibine dinamit eklemeye devam etmesinler. yardım et ki gerçekten halkın çıkarlarını korumanın peşinde olan yöneticilerimiz olsun. yardım et ki hangi görüşten olursak olalım, görevini ve yetkisini kötüye kullanan her memura hep beraber hesap soralım ve birlikte daha güzel bir memleket inşa edelim.

    biz anlatmayı beceremiyoruz ya da bu insanların vicdanına dokunamıyoruz. işimiz sana kaldı allah'ım, bizi yüzüstü bırakıp aklını ve gönlünü bedeninden kovmuş ve ihanete düşmüş bu insanların insafına terketme.
218 entry daha
hesabın var mı? giriş yap