• ameliyat olmak isteyen kuzenimin başına gelmiş rezalet gibi rezalet. hem kamu farkındalığı yaratmak, hemde diğer insanların da mağdur olmasının önüne geçmek için burada kuzenimin başına gelenleri paylaşmak istedim. kuzenim'in ağzından dinleyin dostlar:

    hasan emre koçak'a muayeneye gittim. 300 tl muayene ücreti ödeyerek ameliyat hakkında çok da uzun sayılmayacak bir ön görüşme yaptık ve ameliyat olmaya karar verdim, ameliyat tarihi belirledik. ameliyattan 1 buçuk ay kadar öncesinde benden dr emrenin şahsi hesabına 2500 tl kapora ödemem istendi. fatura istediğimde de gönderemeyeceklerini ilettiler. döviz bozdurarak ödemeyi yaptım. buraya kadar her şey normal seyrinde gibiyken ameliyatıma 10 gün kala sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında biraz daha bilgi almak istediğimi, biraz gergin olduğumu içeren bir mesaj attım. ve gelen mesaj o kadar komik ve profesyonellikten uzaktı ki; "biz de tam size yazacaktık, ülkenin ekonomik nedenlerinden dolayı ameliyatınızı iptal etme kararı aldık". resmen şoka uğramıştım. ameliyatıma 10 gün kalmış, iş iznimi, psikolojimi, maddi durumumu her şeyi bu ameliyata göre ayarlamışken, lakayt bir tavırla biz de size yazacaktık gibi izahı olmayan bir mesajla ameliyatımı iptal ettiler. asla aramalarıma cevap vermediler. bu çirkinliğe karşılık olarak kapora ödemesi 2500 tl ve muayene ücreti olan 300 lirayı dolar kurunu bahane ederek iptal ettikleri için zararımı kura göre hesaplayıp ödemelerini istedim. ''biz sizden tl aldık neden size dolar ödeyelim?'' gibi bir cevap aldım. bu süreç içerisinde ameliyat olabileceğim bir çok doktor ameliyat ücretini ödeyebileceğim limitin üstüne çıkardı. dolayısıyla beni oyalayıp başka bir doktora ameliyat olma hakkımı da elimden almış oldular. prestiji yerine yabancılardan ne kadar döviz götürürümün derdine düşmüş, utanmadan diyorki ''ben birleşik arap emirliklerinden x şahısını 65 bin tlye ameliyat etmek varken seni 20 bin tl'ye neden ameliyat edeyim'' diyor.
    dikkat edelim arkadaşlar..

    önemli duyuru editi:

    arkadaşlar, öncelikle olumlu entryler ile benim nezdimde kuzenime verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. olumsuz anlamda saçma sapan yazılan entryler ile başlığı gündemde tuttuğunuz için de teşekkür ederim. dr koçak ekşi sözlük'teki başlığı açmamdan 20 dakika sonra hemen haberdar olmuş ve kuzenimle iletişime geçmiştir. neden oldukları mağduriyetin sekreteri ile alakalı olduğunu, çok üzüldüğünü, dilediği zaman kuzenimi ilk anlaştıkları fiyattan ameliyat edebileceğini ve hatta mağduriyetini gidermek adına başkacs talebi olursa elinden geldiğince yardımcı olacağını söylemiştir. kuzenim ise bu olanlardan sonra asla onunla ameliyata giremeyeceğini, başkaca bir maddi talebinin olmadığını, sosyal platform'da sesini duyurmasının ve insanların bazı gerçeklerden haberdar olmasının onun için yeterli olduğunu dile getirdi. gelinen son noktada sekreterin hatası yüzünden ve doktor da bu kadar üzgünken daha fazla yıpranmaması için benden başlığı kaldırmamı istedi. başlığı hemen silmeyeceğim. çünkü nasıl mağdur olduğumuzda sesimizi duyurduysak, doktor'un gönlümüzü aldığını ve doğru olanı yaptığını da kullanıcılarımız ve misafir okuyucularımız görsün isterim.

    son olarak, ekşi sözlüğün gücü bir kere daha kanıtlanmış oldu. başlıktan hemen sonra bize ulaşması, başlığı kaldırmamızı rica etmesi, mağduriyetimizi giderme çabası bu gücün en net kanıtıdır. bu bağlamda entry yazan ve bana mesaj atan herkese çok teşekkür ederim.

    son edit: yazarların uyarısı ile entry'mi silsem bile başlığın kaldırılamayacağı gerçeğini öğrendik. zaten uzun uzadıya düşündüğümüzde silmemek en mantıklısı. insanların olayın öncesini de sonrasını da okuması ve kendilerince bir yargı'ya varması daha isabetli bir karar olacak.
199 entry daha
hesabın var mı? giriş yap