237 entry daha
  • medyanın intihar ettirmeden rahat bırakmayacağını düşündüğüm zavallı insan..evet zavallıdır; çünkü sırf para hırsları uğruna kendi öz kızlarını bu sekilde harcatabilecek bir ailenin kızı olarak doğmuştur..hayat hikayesine bakacak olursak;henüz 7 yaşında bir çocukken ailesinin hırsla soktuğu yetenek yarışmalarının bir getirisi olarak the mickey mouse club'a seçildiğini ve bunun hemen ardından çocuk şovlarında yer almaya başladığını görürüz..ve 17 yaşında bir genç kızken*,yaptığı ilk albümü tüm dünyada 25 milyon satan bir "kız" olduğunu.. ve büyüdükçe birileri tarafından çocuksu görüntüsüne; seksiliğin,dişiliğin işlendiğini..tüm promosyonların dişiliği üzerinden yapılmaya başlandığı ve bize sadece kıvrımlardan ve şehvetten ibaret bir nesne olarak sunuluşu...bu sırada; tüm bu kargaşanın içerisinde dişiliğini farkına varışı(?) ve olayların gelişmesi..
    evet; güzeldi,arzulanıyodu.. amerikada en çok albüm satan kadın sanatçılar arasında 8.amerikan genç milyonerlerinin listesinde 38. sıradaydı..dünyanın en zengin 12. kadınıydı..ama eksik olan bişeyler vardı..
    (bu eksiklik neydi,nasıl doldurulurdu peki?? )

    en az ailesi kadar paragöz bir serseriyle(balayı görüntülerini orda burda yayınlamaması karşılığında x milyon dolar isteyebilen) evlendi..ve kariyeni bi kenara bırakıp çocuk sahibi olmak istedigini açıkladı; hamileyken eşinin onu aldattığını öğrendi..ama çocuğu için bu evligiğe daha doğrusu herhangi bi baltanın sapı olabilecek herhangi bi nosyona sahip olmayan kocasının sponsorluğunu yapmaya devam etti..bu sürec evliliğini kurtarma umuduyla yaptığı ikinci çocuğunun doğumuylaa uzadı,uzaadı,daha da uzattırıldı....

    sonunda; bi iki yıl önce dünyanın en bilmemkaç seksi hatunları listesindeyken kendisini; kucağında 2 bebek taşıyan,belinin etrafında kocaman bir yağ halkası ve selülitlerle bezeli bacakların içindeki histerik bir bedende buldu..o ki en en arzulananların başını çeken britney; kocası denen herif tarafından aldatılan,hor görülmeye baslanan sıradan bi insandı artık.. ama o sıradan bi insan değil di ki??
    manevi gelişimini tamamlayabilmiş sıradan bir insan olmasına hiç izin verilmedi...bok kadar bi kızken; insanlara dansettiği,güzel göründügü..sov yaptığı sürece var olabileceğini ööğrenmişti..ve artık bunların hiçbirine sahip değildi...(youtube dan aratıp;6-7 yaşındaki britneyin yaptığı şovları izleyebilirsiniz)

    ne olmasını bekliyorduk?? manevi açıdan böylesi derin bi hayat süren ve böylesi bi maneviyattın tatminliğini yaşayan bi insanin çıldırıp,tozutmamasını mı...
    yada bu haliyle bile,sırf daha fazla para kazanmak uğruna şirketince albüm yapmaya zorlandığında gerçekteştirdiği sahne performanslarında yavaş ve hantalca ..bıkkın bakışlarla dudaklarını bile hareket ettirmeden şarkı söylemesi yerine eskisi gibi ikoncan bi şekilde ortalığı kasıp kavurmasını mı?

    aslında kendisi ve yaşantısı beni zerra kadar ilgilendirmiyor.sadece insanların bu enkazla dalga geçiş şekilleri beni rahatsız ettiğinden bu kadar uzun uzadıya yazıyorum düşüncelerimi..
    yani insanlar bunu göremiyor mu .. nasıl bir bakış acısına sahip olan anne ve baba,cocuklarının eğitimini yarıda bırakmasına göz yumup; böylesi erken bi yaşta.. amerika gibi bi ülkede, evlatlarını medyaya malzeme olarak sunar ki?? ve böylesi zihniyette bir anne baba ve medya kombinasyonuyla şekillenen;bir sekilde doğduğundan beri "ürün" olarak pazarlamaya yönelik yetiştirilmiş bir çocuğun tüketilmesi kadar doğal ne olabilir ki??

    neyse ..siz onun sağda solda görünen selülitleri ve vajiasıyla dalga geçmeye devam edin..bizim asla olamayacağımız kadar zengin,ikon da olsa daha berbat,acizliklerine gülünesi durumda olan insanlar var vee.. sözün özü biz ve hayatlarımız hala daha onlarınkinden mükemmel...

    (bkz: ruh sagligi bozuk birey yetistirme rehberi/@prancaise)
974 entry daha
hesabın var mı? giriş yap