13 entry daha
  • turkiye'de yayinlanan siyah beyaz orumcek adam'larin ilk kaynagidir. (sonradan spectacular spider man ve belki bir kaci daha katilmistir konvoya).

    bu seri peter parker'in ozel hayatina, isine, dolabindaki eksi sute, ev komsularina da bolca vakit ayirir. gwen stacy'nin olumu, clone saga, juggernaut'un fener taraftari modunda new york'u alt ust etmesi gibi muthis hikayeler bu seride gecer.

    john romita seriye katildigi andan itibaren lokomotifiligini ustlenmistir. orumcek adam ekolune stan lee kadar katkisi var denebilir. steve ditko'nun cekingen titrek cizgilerinden donemine gore cok daha coskun cizgilere gecmistir. anatomide yeri olmayan kendini bilmez kaslar cizerek abartma ekolunu ucundan aralamistir. akla yerlesmis fakat filmde alt ust edilen peter parker, mary jayne ve gwen stacy imajlarini yaratmistir.

    ocak 1980'de cikan 200. sayisi marvel tarihinin en onemli sayilarindan biri kabul edilir. john romita'nin cizdigi bu sayida orumcek adam zamaninda kacmasina izin verdigi icin ben amcasini olduren katile rastlar, fakat...
376 entry daha
hesabın var mı? giriş yap