4 entry daha
  • fatih terim'e milli takımdan ayrılması sonucu, akp trolleri tarafından takılan lakap. rekabetin doğası gereği rakip takım taraftarları tarafından benimsenmiştir, ancak benim için bu lakabı kullanmak bir utançtır.

    olaylar şöyle gelişti: fatih terim ilginç bir kebapçı baskını yapmış, arkasından demirören ile görüşüp damadının kardeşine atılan taciz mesajlarını gösterince arkandayız mesajı almış ancak ne hikmetse iki gün sonra apar topar kovulmuştu. bu iki gün içerisinde fatih terim'in katılmak istemediği daha güçlü bir türkiye için başkanlığa evet kampanyasını yürüten rıdvan dilmen ve recep tayyip erdoğan'ın görüşmesi, takip eden her sezonda fatih terim'e ağır cezalar verilmesi ise tabii ki tamamen tesadüftür. bu gelişmeler üzerine fatih terim hırs yapıp kontratındaki bütün hakedişleri almak için tazminat davası açmış, kazandığı tazminatın tamamını da çocuk esirgeme kurumuna bağışlamıştır. (bkz: fatih terim'in çocuk esirgeme kurumuna bağışı).

    işte bu başlıkta birden 2017 yılında beliren entarilerin sebebi de budur, çok başarılı yürütülen bir karalama kampanyası.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap