9 entry daha
  • sözlükte hiç haber olmamış ama başına ilginç şeyler gelen azeri forvet. malum sene başında azerbaycan'dan çıkıp polonya'ya legia varşova'ya transfer olmuştu mahir. yarım sezonda 7'si avrupa kupalarında olmak üzere 11 tane gol atmış. devre arasında başakşehir'in gündemine girdi ama transfer gerçekleşmedi. gece gece aklıma düştü eleman, bakayım dedim, dinamo zagreb'e transfer olmuş. bonservis bedelini merak ettim, transfermarkt'a baktım, bedelsiz yazıyor.

    yarım sezonda 11 gol atan ve henüz sezon başı transfer olan bir forveti bunlar niye bedelsiz bırakmış diye düşünüp küçük bir araştırma yaptım. kaybettikleri bir maçtan sonra taraftar takım otobüsünün önünü kesiyor ve içeri giriyor. hiç kimseye dokunmadan direk mahir'in yanına gidiyorlar ve tekme tokat dalıyorlar çocuğa ve çıkıp gidiyorlar. sonrasında da sürekli tehditler alıyor ırkçı gruplardan. kulübü de kendisine hiç sahip çıkmayınca tası tarağı toplayıp polonya'yı terkediyor, sözleşmesini tek taraflı fesih edip, dinamo zagreb'e transfer oluyor.

    edit: ayrıca saldırı olduğunda polis koruması da olmasına rağmen herifler elini kolunu sallayarak otobüse girmiş ve takım arkadaşları hiç müdahale etmemiş. organize bir ırkçılığa maruz kalmış çocuk.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap