2 entry daha
  • embesil muhalefetin durumun ciddiyetinin farkında olmadığını anladığım açıklama. herkes koltuk derdine düşmüş memleket kimsenin sikinde değil belliki.

    arkadaşlar uyanın artık bu 2014 yılındaki lakayık bir muhalefet hatasını kaldıracak seçim değil. kesinlikle 2. kurtuluş savaşı tadında bir seçim olacak benim gözümde. 2014 chp cumhurbaşkanı adayı ekmek ekmeleddin şuan mhp milletvekili, resmen dünyanın en kısa fıkrası.

    bu seçim tekrar mevcut hükümet tarafından kazanılırsa seyreyle cümbüşü. milyonlarca yeni mülteci, güçlenmiş bir tek adam vs. bugünleri mumla ararız. ülkenin acilen parlamenter sisteme geri dönmesi gerekiyor.

    bu seçim kılıçdaroğlu'nun ucube egolarına kurban edilecek bir seçim olmamalı. adamın sırf alevi olması bile seçilmemesi için sebep. bu halk aleviye kız bile vermiyor (hatta bazı cahiller selam bile vermiyor) memleketi hiç vermez. oy vermeyecek küskün akp seçmenini bile sandığa çeker bu adaylık. ( bu benim görüşüm değil bu halkın düşüncesi maalesef böyle )

    o yüzden umarım böyle bir aptallık yapılmaz. eğer yapılırsa kesin olarak kılıçdaroğlu'nun akpli olduğuna inanır ver oy vermeye gitmem. adaylığını açıkladığı gün eldeki her şeyi satar yurt dışı planları yaparım.

    edit: özelden söven dostlar geleceğini bu dinozorların koltuk sevdası yüzünden çöpe atabilir ama ben atmam. bir defa geliyorum hayata onu da bu dinozorların egosuna yediremem.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap