7 entry daha
  • ana akım medyayı takip etmeyeli uzun zaman olmuş, bugün bizimkilerin evde yemek programı sunan bir adama denk geldim, kafada enteresan bir şapka, yanında habire birşeyler tıkınan toraman bir çocuk. programın sonunda adını öğrenerek buraya geldim. gözlemim mi yanlış yoksa hakikaten bu adamın uzaktan yakından sunucukla ilgisi yok mu diye.

    diksiyon sıfır, hızlı hızlı birşeyler söylüyor, soru sorduğu kişiyi de acele ettiriyor sanki arkadan atlı kovalıyor, programın süresine uygun olsun diye yapılıyorsa bunun da bir formatı vardır, mikrofonu kime tutuyor belli değil, bazı cümleleri kurarken yarısını duyuyoruz yarısını duymuyoruz.

    tattığı yiyeceklere gelince, abi bir insan herşeyi beğenir mi, her yemek mi ağız tadına uygun olur. çatal kaşık ağıza girer girmez "oo şahane olmuş" diyor. bir yorum yap, bunu şu yörede yaparken içine şundan da ilave ederler, şöyle pişirirler gibi birşeyler söyle. yok, yuvarla gitsin.

    netice itibariyle ben bir işletmeci ya da o yörenin insanı olsam bunu gördüğüm anda hadi birader sana kolay gelsin der savuştururum.
hesabın var mı? giriş yap