7 entry daha
  • şu başlık altında dahi yazılanlara bakınca ülkede mülteci nefretinin mevcut iktidar tarafından körüklendiği, iktidara yarayacağı açık seçik görülüyor.

    hastane randevusu alamamayı, ekonomik sıkıntıyı, artan kiraları suriyelilerin varlığına bağlıyor geri zekalılar, akp'nin neden ısrarla afgan, suriyeli insanları ülkeye soktuğu çok net anlaşılıyor, bu nefret körüklenecek, seçimden önce de bir kısmı geri gönderilip bu işi de ancak biz çözerize bağlanacak.

    not: düzensiz göçe karşı olmak mültecilerden nefret etmek değildir, ancak yazanların büyük kısmı göçe falan karşı değiller, kendilerinden daha düşük statüdeki insanlar üzerinden benlik kazanma peşindeler, zira karşıtlığın temel muhatabı iktidar ve onun mülki temsilcileridir, bunlardan bir tanesi bile gidip valilik önünde "siz ne yapıyorsunuz" diyemez, çünkü güce taparlar, onların gücü anca sokakta dolanan turiste, sigortasız üç kuruşa çalışan işçiye yeter. kafaları da basmadığı için yaşanılan sorunların nedeninin bu insanlar olduğunu düşünürler, sonra hooop akp'nin kucağında bulurlar kendilerini.
281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap