• bizzat fiziki zarar görmek gerekmiyor. kültürümüz, tarihimiz, etnik yapımız zarar görüyor. milli sermayemiz zarar görüyor. hadi şimdiki zamanı geçtim, çocuklarımızın geleceği zarar görüyor. bunu görmeyen, birkaç on yıl sonra türklerin azınlık duruma düşmesini ön göremeyip çocuklarını ateşe atanlar en çok zarar görenler ama farkında değiller.
  • manen ve madden uğradık, yani evet hem de çok. yargı bağımsızlığına olurda kavuşursa bir gün hakkımızı arayacağım.
  • ülkece gördük göreceğimizi. defolup gitsinler artık.
  • şu an suriyelilerden zarar gormeyen türk vatandasi olamaz. ekonomiyi çokerten en temel sebep suriyeliler.

    edit: bazi düşünce yoksunu suserler özelden ekonomiye zararları olmadıklarini yazmis. cidden bu kadar mı düşük yahu iq seviyeniz. adamlar ekonominin en büyük körelticileri. 20 milyona yakın topluma entegre olamamis, türkce bilmeyen, hizmet sektorunun kaymagini yiyip, degerli ürünlerden hicbirinin uretimine katkida bulunamayan, üstelik onemli bir kısmının da memleketlerine doviz gonderdiklerini bilemeyip; ekonomiye zararları yok demek tam olarak gerizekalılıktır.
  • milyonlarca insan bir ülkeye girerse hem kamu giderleri hem enflasyon hem de işsizlik artar. dolayısıyla her vatandaş zarar görür.

    not: şıkları berbat bir anket.
  • hayır diyenleri de onlarla birlikte postalamak lazım.
  • sikko ve taraflı bir ankettir. anketin seçenekleri şu bak:

    -gördüm.
    -görmedim.
    -varlıkları rahatsız ediyor (ırkçıyım)

    o parantez içindeki "ırkçıyım" ifadesi ne oluyor? kim karar veriyor bu kodumun ırkçılığına? ülkesinde savaş travmasından çıkmış bir ton genç ve sapık erkeğin bulunmasından dolayı kendi ülkesinde rahat rahat gezemeyen bir türk kadını oldunuz mu hiç?

    sizin beyin zarınıza tüküreyim ben.

    edit: ümmetçiliğinize de tüküreyim. derdimiz islammış. şunu hiç düşündünüz mü: araplar ve müslümanlar neden gittikleri hiçbir yerde istenmiyorlar ve sevilmiyorlar? cevap: dünyanın gelişime en kapalı, en pis, en sapık, en geri kalmış ve uyumsuz ülkelerinden geldikleri için. bilime düşman, demokrasiye düşman, özgürlüğe düşman, kadınlara düşman, hristiyana düşman, yahudilere düşman, başka mezhepteki diğer müslümana düşman... bunlar insanlığa düşman. bencil ve kabile kültürü olan insanlar bunlar. millet bilinci yok bunlarda. sadece çıkarcılar ve paraya tapıyorlar. şu dünyada müslüman algısını az da olsa iyileştirebilmiş tek bir millet varsa o da türklerdir biliyor musunuz? ama müslümanlıktan falan değil, kendi türk kültürlerinden taşıdıkları iyilikle, medeniyetle bu izi bırakmışlardır. anadolu insanının feraseti yok bunlarda. biz atam'ın önderliğinde kendi rönesansımızı kendimiz gerçekleştirerek bu günlere geldik. islam dünyası hâlâ bir rönesans yaşamadı. bu yüzden hâlâ karanlıktalar ve bu gerçekleşmediği sürece de gittikleri her yerde itilip kakılmaya devam edecekler. ancak kafalarını dinlerin karanlığından çıkarabilen, cehalete karşı mücadele edebilen ülkeler gelişebilir ve ilerleyebilir. onlarda bu kültür gelişmediği sürece de ben her ankette "istemiyorum" basmaya devam edeceğim.

    ayrıca, suriyelilerin kalmasını isteyen ümmetçi geri zekalılar! biri ananıza, bacınıza laf etse olay çıkarırsınız. bu sapık şerefsizler onlara sözlü tacizde bulunuyor, videolara alıyor, taciz ediyor ve hatta tecavüz ediyor. afganlar bizden 150, suriyeliler 50 yıl geride. afganlar zaten yıllarca savaştan, kıtlıktan, yan kabileyle savaşmaktan, amerikan askeriyle kafayı çekmekten başka bir şey görmemiş, yaşamamış. işsiz, niteliksiz, tehlikeli herifler bunlar. anlatamıyoruz galiba? müslüman kardeşlerimiz dediğiniz heriflerde her türlü pislik var. atalarımızın dişiyle tırnağıyla hiçbir şey yokken canlarını vererek kurdukları bu topraklar vahhabi köpeklere yurt değil. dedelerimiz bu toprakları bize biz yaşayalım diye bıraktı. türk milletinin dışında kimsenin malı değil burası. "buradan biz değil, siz gideceksiniz" diyen köpeklere merhamet etmek de bu ülkedeki masumlara ihanettir. suça göz yummak, o suçla daha sonra daha çok savaşmayı doğuracak bir olaydır.

    tüm kaçaklar, göçekler gidecek arkadaşlar. biz de bu yurtta hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz.
  • şu başlık altında dahi yazılanlara bakınca ülkede mülteci nefretinin mevcut iktidar tarafından körüklendiği, iktidara yarayacağı açık seçik görülüyor.

    hastane randevusu alamamayı, ekonomik sıkıntıyı, artan kiraları suriyelilerin varlığına bağlıyor geri zekalılar, akp'nin neden ısrarla afgan, suriyeli insanları ülkeye soktuğu çok net anlaşılıyor, bu nefret körüklenecek, seçimden önce de bir kısmı geri gönderilip bu işi de ancak biz çözerize bağlanacak.

    not: düzensiz göçe karşı olmak mültecilerden nefret etmek değildir, ancak yazanların büyük kısmı göçe falan karşı değiller, kendilerinden daha düşük statüdeki insanlar üzerinden benlik kazanma peşindeler, zira karşıtlığın temel muhatabı iktidar ve onun mülki temsilcileridir, bunlardan bir tanesi bile gidip valilik önünde "siz ne yapıyorsunuz" diyemez, çünkü güce taparlar, onların gücü anca sokakta dolanan turiste, sigortasız üç kuruşa çalışan işçiye yeter. kafaları da basmadığı için yaşanılan sorunların nedeninin bu insanlar olduğunu düşünürler, sonra hooop akp'nin kucağında bulurlar kendilerini.
  • arabama çarptılar ya o kadar saçma bir durum
  • sikmişim o kolpa anketi de mevzu o değil.

    kişisel olarak suriyelilerden en ufak bir zarar görmedim. yoğun oldukları bir şehirdeyim yine de görmedim. mesele bu adamların kamuya yarattıkları yük. yaratılamayan iş imkanları. sebep oldukları pahalılık. eğitim kalitesinde yaşanan düşüş. sonuç itibariyle evet kardeşim zarar görüyoruz.
hesabın var mı? giriş yap