3 entry daha
  • galatasaray'la anlaştığı iddia edilen kaleci.

    galatasaray büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü charles itandje transferini bitirmek üzere. sarı-kırmızılı yönetimin davetiyle önceki akşam gizlice istanbul’a gelen ve otele yerleşen liverpool’un yedek kalecisi dün tesisleri gezerek, kulübü biraz daha yakından tanımaya çalıştı.

    liverpool’da geçen sezon 7 maçta şans bulabilen 25 yaşındaki kamerun asıllı fransız kalecinin, yöneticilerle yapacağı son görüşmede kesin anlaşmanın sağlanması durumunda resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

    bonservis konusunda, cim-bom ile liverpool arasındaki görüşmelerin ise sürdüğü ifade edildi. galatasaray’ı, şampiyonlar ligi’nde oynamak için tercih eden itandje’nin büyük bir aksilik çıkmaması halinde imza atacağı kaydedildi.

    ‘alternatifler olmalı’

    teknik direktör michael skibbe, aykut ve orkun’un geçen sezon başarılı performans ortaya koymalarına rağmen kadroda genişlik sağlamak için bir kaleci daha almak istediklerini söyledi.

    galatasaray’ın hocası, “galatasaray gibi büyük kulüplerde her pozisyon için birçok iyi oyuncu olması gerektiği kanısındayım. aykut ve orkun’un yanında çok iyi bir kalecinin daha olması tüm takımın faydasına olacaktır” dedi. skibbe, “bu cevabınızla itandje transferi doğruluyor musunuz?” sorusuna ise “hayır bunu doğrulamıyorum. zaten bu konuda açıklama yapmak benim görevim değil. bu arkadaş bizim takip ettiğimiz kalecilerden biri. eğer anlaşma gerçekleşirse önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacaktır” yanıtını verdi.

    itandje kimdir?

    yaşı: 26 (02.11.1982)
    d.yeri: fransa (bobigny)
    boyu: 1.93, ülkesi: fransa

    sezon kulüp maç
    2001-07 lens 170
    2007-08 liverpool 7

    kaynak: milliyet
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap