30 entry daha
  • solistleri iyi bir çigi roman çizeridir. meslek hayatına ilk çizer olarak başlamıştır. ikiz kulelere yapılan saldırılar sırasında orada bulunmuş ve bu olayın ertesinde bir şeyler yapmaya, kendini ifade etmeye karar vermiş ve birisi kardeşi olan grubu toplamıştır.

    şarkıları punk-rock oldukları halde biraz serttir. kendilerine has dünya görüşleri vardır ve onlar sınıf ayrılıklarına ve de kendini üstün gören kişilerin başkalarını ezmelerine karşıdırlar. bir çok kişi bu grubun kendilerini hayata bağladığını söyler.

    onların her kadın güzeldir, her insan değerlidir, yaşamak güzeldir ve hiçbir sebebten ötürü hayata küsmek olmaz tarzında felsefeleri vardır.

    solistleri gerard arthur way çocukluğunu hiç dışarı çıkmadan babannesi ile evde resim yaparak geçirmiştir. babanesinin adı elena'dır ve ölen babannesi için "helena" adında kendilerini şöhretin zirvesine taşıyan mtv'de bol bol çalınan şarkıyı bestelemişlerdir.

    içten olduklarına inandığım ve tüm albümlerine sahip olarak ciddi anlamda koleksiyon yapmaya değer bulduğum müzik grubudur.
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap