14 entry daha
  • bu ıspartalılar kar altında haftalarca elektriksiz kalınca götünüzü yırtmıştınız. yardım edin diye ağlıyor, bizi ölüme terk ettiler diye videolar paylaşıp duygu sömürüsü yapıyorlardı.

    bulmuşlar işte kendilerine lâyık sanatçı(!) ne diye eleştiriyorsunuz ki?

    o zamanlar ısparta'da ki duruma dikkat çekmeye çalışan sanatçıların alayına ıspartalılar bugün terörist der amk, "ıspartalılar da nankörmüş, erdoğan ne yapsın" diyenleri de el üstünde tutarlar.

    edit;

    "ısparta halkı sanki kendileri değiştirdi konser vereni" yazan var.

    haklısınız. bu verilen konserlere gitmeyerek tepkilerini gösterebilirler. konser günü tepkilerini gösterirlerse bu entry editlenecek.

    ve; çok da "aslanım, oğlum" falan diye hitap ederek mesaj atmayın; kardeşiniz olur, bana doğan kardeşinizle beraber "baba" dersiniz... uyarayım. efendi gibi tepkisini dile getirip mesaj atanlar için girilmiş bir edit'tir bu. küfür eden dalyaraklar; halk kendisi mi istedi diye küfürle gelenler;
    ısparta'yı bilirim. senirkent tarafından eğirdir tarafına her yerini bilirim. konya ile afyon arasında git gel yaşayan, hangi yobaza daha çok benzesek; konyalı ümmetçilere mi, afyon'lu menzilcilere mi diye git gel yaşayan, dağı tepesi gölü deresi ile muhteşem çağdaş (!) bir kenttir.

    son seçimde ne yapmışlardı? he doğru; yüzde 70 akp/mhp bloğu oy almıştı; belediyeyi akp kazanmıştı.
    görsel
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap