214 entry daha
  • ekşi sözlük'te bambaşka bir küstahlık seviyesi ile karşılaştım bu film sayesinde. inanılmaz izansız bir yoruma denk geldim az önce. bak bak, lafa bak aga,

    "güzel diyenler neye göre değerlendiriyor ona göre gidicem".

    daha iyi açıklayın lan imparator hazretlerine filmi. öyle beğendim güzeldi, konuyu geçmişle iyi bağlamışlar, uçuş sahnelerini çok detaylı yazmış ve hatasız çekmişler, iyi casting yapmışlar, iki nostaljiyle geçiştirmek yerine babalar gibi gerçekçi aksiyon koymuşlar demekle olmaz. daha yaratıcı olun lan. daha özverili yazın ne yazacaksanız! ama en ufak spoiler vermeden yazın her şeyi... ha onu da nasıl yapacaksınız hiç bilmiyorum ama yapın. emrediyorum lan!

    ulan sığır, beğenen neyi beğendiğini zaten yazmış. açıklamış nedenlerini tane tane, alacağın seyir zevkini katletmeden üşenmemiş buraya döşemiş. sen daha ne istiyorsun?

    ben hayatımda bu kadar dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden aptallık seviyesi olabileceğini hayal bile edemiyordum. herif resmen emir veriyor lan tüm sözlüğe, daha iyi açıklayın ona göre gidicem diyor. aklımı kaçırıcam lan.

    beni biraz tanıyan bu ufacık şeye neden bu kadar takıldığımı bilir. çünkü benim saygısızlığa karşı artık önünü alamadığım bariz bi hassasiyetim var. kendini bilinmezliğe karşı sessiz kalamama gibi bir sıkıntım var. küstahlığa karşı bir alerjim var. bu sığır bunların hepsini ufacık tek bir yazıda birleştirme başarısını gösterip radarıma girdi ve hepinize kendi keyfi üzerinden zaten yaptığınız bir şey için bir emir verdi.

    bu entry'yi de kim nereye şikayet etmek isterse etsin. zerre kadar sikimde değil.
714 entry daha
hesabın var mı? giriş yap