6 entry daha
  • - işte bu yüzden efendiler düzeninin sonu gelmeli.
    - eskiden neşeliydin tobi. güldürürdün. bu kunta stilinden sonra üslubun kaydı. bu yakışmıyor sana. daha şamata lazım. daha neşeli. yazma demiyorum, tobi olarak yine yaz. dalganı geç sistemle, tatlı tatlı.
    - abi tatlı tatlı sabah programı mı yapıyoruz? hadisenin içeriği bu. tarz denemeleri yapmıyorum ben burada.
    - öyle de olsa ne dediğn anlaşılmıyor. bana hitap etmiyor tobi. ben istiyorum ki kadınları yaz yine. hasat şenliklerinde herkese veren kadınların varımsızlığını yaz. olmadı, boyundan içeri girip adamı illet eden samanların nasıl kaşındırdığını yaz. kölelerin içten içe efendiyi aşağı gören kibirini yaz. eskiden ne güzel konuşurdun. ekoldün tobi. ne oldu o günlere?
    - abicim, o günler geride kaldı. ev kölesi sohbetlerine angaje olamıyorum. sebebi de bu az evvel anlattıklarım.
    - ya onu yine anlat da, keşke köle popüler kültürü meselelerine de değinsen. tarla köleleri çok zeki tobi. herşeyi anlıyorlar. ev kölelerinin bazı kızları da çok problemli. bunlar da mesele.
    - abi mesele de, varımsız saçma sapan meseleler. allah aşkına bir ömür bu tip gelişigüzel saptamayla geçer mi? gelişigüzel saptamadan ibaretlik de bir çaresizlik hali değil mi?
    - bak yine o kunta üslubu. yani kötü değil de, eskisi daha iyi. ne varsa eskilerde var.
    - tamam abi. başka diyeceğin?
    - köleler çok akıllı tobi. bunu unutma. herşeyi görüyorlar. efendilerin o kültürel eksiklikleri var. ondan ezikler aslında.
    - oldu.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap