• (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    *
    "el venir al nostre món sent tangible, fins i tot l'univers té una ànima que havia estat allà abans de la creació 'dels efectes sobre ımaginem que profundament arrelada i fort en nosaltres mateixos més enllà d'aquest món, lliure del temps, no arriben a veure com una presència constant.

    per cert que els actius immutables? això és una cosa impossible. deu anys, tot i tenir la mateixa persona abans que com es pot discutir amb això? fins i tot, parlem de sartre: "essència de l'existència abans de gelir "a causa que configuri el seu varolduk de la solució; cada moment que fa una persona diferent, d'acord a l'antiga que viu. extractes, van refutar les reivindicacions invariància del que és humà, fins i tot amb els canvis mesurats entre dos punts de temps; però el punt principal que vull, per no parlar d'això.

    si estem tots en nosaltres mateixos? cada un de nosaltres tenim una sola entitat? un ésser humà, mai deixi un component consisteix en una essència estranya? si és així, com s'explica el canvi amb el temps? si és així, quins elements es poden dividir en la psique humana?

    veiem que la distinció més fonamental entre el cervell i el cor. atribuït als desitjos del cor, d'una banda i la por, d'una banda, mental atribuir al capdavant. el major sofriment humà és el producte d'aquesta contradicció bàsica majors plaers i el comportament més ridícula. història del bé i el mal, estan en línia amb la història de la humanitat. per descomptat, tot el poble de l'antiguitat fins als nostres dies, es podia veure que un ésser humà pot de vegades obert la porta al món sagrat i, de vegades estúpidament viu "llet crua humà és absorbida", que produeixen un estil agradable proverbi. productes orals i escrits produïts en l'eix bo-dolent són infinites.

    d'una banda, hi ha els enfocaments científics. ıd de freud,ego, süperego, conceptes com ara l'inconscient, sens dubte, eren excel·lents eines per comprendre el funcionament de l'esperit humà. ıdentificació de freud, l'ego i el superego en tres per separar l'ànima, però no sóc un expert de la propietat - d'una manera interessant, va consistir en la construcció d'aquests components amb el temps en una fila. el nadó va néixer, l'ego sobre l'allò, el superjò es desenvolupa a continuació. home de baixa estatura, que va néixer com un animal (que era), centre de 'ı' és geliştiy (ego) i simular els efectes de l'entorn social que estava en la seva ànima (l'ego). pel que jo sé, aquesta és la primera aproximació científica per abordar l'existència humana com un eclèctic ...

    o "jo estava en brut, que va ser preparat, vaig ser cremat" com el que s'obté amb l'experiència adquirida al llarg de la seva vida, ruta, com per exemple si l'id-jo-superjò aconseguir el desenvolupament psicològic dels pre-definit, la gent es movia sobre i es van traslladar a posar un gran edifici on l'habitació contigua a una altra habitació adjunta òbviament. persones amb diferents qualificacions com una estructura junts és eclèctic.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap