• grand theft auto 4 xbox 360 versiyonu için çıkarılacak 2 eklenti paketinden birincisi. tam adı "grand theft auto iv: the lost and damned" olmakla birlikte xbox live marketplace' de 17 şubat 2009'da bulunabilecektir. bu bir add-on paketi olduğundan dolayı oynamak için orjinal grand theft auto iv'e sahip olmak gerekecek.

    oyundaki karakterimiz liberty city'de bir motorsiklet çetesi olan "the lost"un bir üyesi, johnny klebitz olacak. niko bellic'ten çok farklı bir hayat hikayesine ve tarza sahip olan johnny klebitz'in hikayesi hakkında oyunun heyecanını korumak amacıyla şu anda fazla detay sızdırılmıyor. yanlız oyunda yeni araçlar, silahlar, müzikler ve multiplayer modları olacağı verilen sevindirici haberler arasında.

    fiyatı henüz belli olmayan eklenti paketi oyundaki görevleri bitirmiş ve multiplayer'dan da bıkmış olan gta iv oyuncularına taze bir kan gibi gelecektir. şahsen bu pakete 20-25 dolar gibi bir fiyat biçileceğini tahmin ediyor ve kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. xbox'larını kırdıranlar nasıl live'a girip indirecekler onu da çok merak ediyorum.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap