• son edit: ilk entry silinmiş olay kısaca ak-it adlı kendisine gazete diyen tuvalet kağıdının 10 kasım 2022 tarihindeki “10 kasım: mustafa kemal alkole bağlı sirozdan hayatını kaybetti..” manşeti üzerine açılmıştı.

    kaynak 1
    kaynak 2

    --- orijinal giri aşağıdaki gibi --
    (bkz: orospu çocuğuyum demenin yolları)

    edit: atatürk diyeceksiniz

    edit 2: benim karma puanım hızla düşüyor. demek ki burada da ak-it gibi olan çok fazla proje çocuğu var. hatta özelden mesaj gönderemeyip adıma entry giren, akit muadili proje çocuğu (bkz: her konuda anadolu fakat rapta coolness) sen de atatürk diyeceksin, hatta sen yüce atatürk diyeceksin.

    debe edit: bu giriyi yaptıktan sonra karmam 100 puandan fazla düştü. isterse sıfıra düşsün yüce atatürk için hepsi feda olsun. karmamın neden bu kadar düştüğünü büyük olasılıkla tahmin edebiliyorsunuzdur. ülkede kendileri gibi olmayana/düşünmeyene yaşama imkanı vermeyen/meyecek olan tayfanın anladığı dil tamamen budur. geçmişte türk milleti her meşrepten çok fazla despot gördü ama başlıkla ilintili itleri fonlayan ağa babaları gibisini görmedi. bu haysiyetsizlerin ülkeden silemeyecekleri yegane şey atatürk ve fikirleridir. kadar kudurmalarının sebebi de tamamen bu yüzdendir. ülkenin tek kurtuluşu vardır o da ulu önder m. kemal atatürk'ün çizdiği aydınlık türkiye yoludur.
335 entry daha
hesabın var mı? giriş yap