127 entry daha
  • sokak köpeği denilen olguyu savunan herkesin umarım en sevdiği kişi, eşi çoluğu çocuğu, o çok sevdiği köpekler tarafından saldırıya uğrar veya kaçmaya çalışırken yola atlar kaza geçirir de ondan sonra bir daha şu savunduğu yazılar aklına gelir, vicdan azabından kurtulamaz. çünkü bu ittaparların hepsi, birlikte yaşamak zorunda olduğumuz bu topluluğu tehdit eden, bunu açık açık yapan bir canlı topluluğunun meşruluğunu savunuyor. savunduğun tehlike başına gelmiyor diye daha az tehlikeli olmuyor, tehlikeyi savunarak insanların vebalini alıyorsunuz.

    savunsan da savunmasan da o köpekler gidecek. er geç tek tek temizlenecek sokaklar. gece dışarı çıkamaz insanlar, 2den 3ten sonra full sürü kavgası, sabah işe giderken hangi köşeden çıkacak bilemezsin. bu şerefsizler sürüleştiği anda ne yapacakları belli olmayan canavara dönüşüyorlar. hafif ıssız yere gittiğinde sürü görünce kaçarsın ak evlatları şehir içinde modern kurt sürüsü sanki, motora binsen trafiği yolculuğu tehlikeye sokar, çocukları korkutur, yola atlatır. insanların yürümesi gereken yollardan harami gibi yol keser musallat olur. şunu savunan herkesin anasını bacısını köpek sürüleri kovalasın, daha beterini yapsın mı diyelim ne diyelim? size dokunmayan yılan bin mi yaşasın ahlaksız köpekler?
    sorsan bir insan canı her şeyden önemli derler, her yıl kaç insan ölüyor şu olaydan haberleri yok. belki de var da yılda 1 kez köpek kafası sevecekler diye insanlar korkuyla yaşamak zorunda kalıyor, hatta ölüyorlar.

    edit: sadece google'a girip "köpek kovalarken, köpek saldırısı" yazması, içinde adalet ve insanlık duygusu kalmış kişilerin, hastalıklı şekilde sokak köpeği terörünü savunmaması için yeterli iken, "gece köpekler sayesinde dışarı çıkabiliyorum" diye bir mesaj geldi. sever misin sabaha mı bırakırsın bilmiyorum da, acayip bir kafa yaşıyor sözde hayvansever yaratıklar.
    "bana ne ölsün" diyen herkesin..
454 entry daha
hesabın var mı? giriş yap