29 entry daha
  • direkt apple'ın sorumluluğu olan rezalettir. türkiye'ye ilk geldiklerinde fena değillerdir. yurt dışındakine (en azından tecrübe ettiğim ingiltere'dekine) yakın hizmet veriyorlardı, sonradan doğubank'taki çakma servislerden beter hizmet verir oldular.

    şu ekonomide, bu fiyatlarla halen müşteriniz olmayı tercih eden insanların işini kolaylaştırmanız gerekir, müşteri bağlılığını güçlü tutmanız gerekir. gidip, ipsiz sapsız insanlara yetkili servis belgesi veriyorsanız da sorumluluk kabul etmeniz gerekir. bunlar ise "sorunu tespit ettik ama yapacak bir şey yok" diyorlar.

    apple pişmanlıktır dediğimizde, fanboyları deliriyor ancak bizler de bu telefonu kullanmadık değil. ben kasası yamulan iphone 6'dan sonra, zırt pırt servisle uğraşmak, cihaz değiştirmekten bıkınca bıraktım ama ailemde halen kullananlar var. nasılsa bir şey olduğunda firma ile onlar değil ben uğraşıyorum...

    yapılacak şey ise bence tüketici hakem heyeti değil (ona da başvurun tabii) direkt tüketici mahkemesine başvurmak. "telefonu çizik teslim etmemişsiniz" ifadesi yeterli. avukat arkadaşınızla direkt dava sürecini görüşün. dava bittiğinde telefonun parasını faizi ile öderler. ben mahkemeye de vermedim ama telefonun parasını faizi ile almıştım.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap