32 entry daha
  • su kainattaki sayisiz huzun hikayelerinden birinin oznesi. gece gece kenevir kullanirken bu defa duygusal bir etki yapti herhalde. 100 numarali adam filmini izleyip kimmis bu adam derken hikayesini okurken buldum kendimi.

    cukurova insaniyken 26 yasinda ses dergisinin meshur yarismasina katilip derece alinca istanbul'a gidip aktor olur. 90 yilina kadar bircok filmde oynar. sonra is almakta zorlanir muhtemelen. janti bir abimizmis belli ki ama fazla birikim yapamadigindan kelli memleketine donup alelade bir sitede alelade bir evde yasamaya baslamis. boyle yuksekten dususler oznesi ben olmasam da ayri bir koyuyor bana.

    sonra sicak bir yaz gunu daha 60'li yaslarin basindayken cebinde super loto kuponlari ve bir siir ile olup gidiyorsun. cesedini bile kac gun sonra buluyorlar. cenazende film cekerken kenardan izleyen merakli kalabalik kadar bir kitle bile toplanmiyor. sonra sen oldukten 12 sene sonra amerika'nin bir kosesinde cocukken senin filmini izlemis bir adam rewatch yaparken hikayeni ogrenip huzunleniyor.

    bu basligin kendisi bile huzunlu. ayda yilda bir birisi gelip iceriklerini okuyor. icerisi havasizliktan bogulmus. zaten entrylerin yarisi rahmetli ile alakali bile degil. adamin gercek adi bile degil bu.

    bugun de huzunlendik elhamdulillah.
hesabın var mı? giriş yap