3 entry daha
  • herkeste bir değişim ıkıntısı ve sıkıntısı var. yenilikçi olmak için beynini kemiren mi dersin, kalbindeki tüm duyguları açığa çıkarıp bir kurcalayıp eklektik bir duygu bulmak için odalarını iç dış temizleyen mi dersin, herkes meşrebince sınırlarını zorlamaya çalışıyor vefakat artık yüzyıllardan 21 olmuş vaziyette. bizden önce milyarlarca insan yaşadı ve birçok derdi, düşüncesi oldu. bunları miras olarak taşa, parşomene gururla yazdı ve gelecek olanlara bıraktı.

    bizim artıkları toplamak ve onu allayıp pullayıp sergilemektedir başka pek bir çaremiz yok. duygu yahut düşün sanatlarla uğraşan herkesin artık bir yan mesleği daha var o da arkeologluk. buna iyi yandan bakarsak kazdıkça daha olgunlaşıyor ve bilgileniyoruz. bilgilendikçe daha da bilgeleniyoruz ve dünyanın nadide düşün kuyularına yaklaşıyoruz. elbette bu eylemler 2 motivasyonla yapılabilir: ganimet avcılığı veya kazmanın hazzı.

    her şeyin söylenmiş olması, artık hiçbir şey söylememeli dolayısıyla ağırlık yapmasın diye beyni ve kalbi kilerlere yerleştirelim anlamına gelmiyor. atalara saygı duyarak onların emanetlerini düzenlemek, yama yapmak ve güncelleyerek miraslarını sonraki yüzyıllara aktarabiliriz. bu bizi hem hayırlı birer torun yapar hem de atalar unutulmaz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap