2 entry daha
  • oyun sitelerindeki puanlara aldanmadan çizgi roman severler tarafından denenmesi gereken oyun.

    önce kötü sonra iyi yanlarını yazayım. öncelikle oyunda ciddi bir yavaşlama sorunu var ancak ben oyunu bitirdikten sonra çıkan 1.1 yamasıyla halledilmiş sanırım o . oyunda görevlerle ilgili bazı hatalar oluşabiliyor , kamera açısı sapıtabiliyor ve boss savaşlarında başınız bu yüzden ağırabiliyor. seslendirmeler özellikle örümcek adamın seslendirmesi kötü. oyunda sadece üç save hanesi ve bir auto save seçeneğimiz var . oyunun içinde demoları yeniden izleme ve extra lar gibi seçeneklerimiz yok. marj jane in yüz modellemesi kötü olmuş.

    iyi yanlarına gelelim. örümcek adamın ve diğer karakterlerin modellemeleri oldukça güzel. hem normal ve hem simbyot kostümüyle oynayabiliyoruz ve her iki kostümde yapabileceğimiz hareketler farklı olduğundan bize iki farklı oynanış sunuyor. saldırılarımızı zincirlerme şekilde yapabiliyoruz. kapışmalar yerde , duvarda ve havada olmak üzere üç farklı şekilde gerçekleşebiliyor. şehir grafikleri oldukça güzel ve ağ ata ata , zıplaya zıplaya gitme de iyi kotarılmış. tecrübe kazandıkça kostüme göre yetenek alabilme ve iyi kötü arasında bazı tercihler yapabilme az da olsa kendi oyun tarzımızı belirleyebilmemizi sağlıyor. boss savaşları kamera açısının sapıtması haricinde eğlenceli olmuş. şehrin simbyotlar bastıktan sonraki atmosferi ve ufak ayrıntıları gerçekten burası ne hale gelmiş dedirtiyor.

    edit : deliyimben in söylediğine göre saniyelik donmalar oyunda ağ atarak binalar arasında giderken yaşanan o saniyelik donmalar 1.1 ile de giderilmemiş
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap