2 entry daha
  • eksik tarafları olan ama romantik komedi mi artık ne türse bu tarz gelip geçici filmlere göre de kanımca baya başarılı.

    --- spoiler ---

    thank you for smoking'den tanıdığım ( belki başka yerlerde de görmüşümdür.neyse!) aaron eckhart başarılı bir üçgüveysi rolunde. aslında daha iç burkabilecek yani başına gelen şeyler gerçek hayatta olsa bu kadar yavan olamaz dedirtebilecek sahneler ve akışa sahip. bilemiyorum belki filmin yapımcılarının vermek istediği sorunların üzerinde durmadan çıtır çerezlik birşeyler çıkarmak. yanına olabildiğince de komedi eklemek. onu tam çözemedim.

    jess'de ( yengeniz olur da hep jess diye seslenirim, ağız alışkanlığı işte ehu. ) aslında baya bir sönük filmde. yani bir nevi portre görevi görmüş gibi. ( yasaklicam böyle sadece görüntü itibari ile olduğu filmleri. hayır oyuncu yönü köreliyor cancaızımın) biraz daha gerçekçi olsa hani sonuna doğru gitmek istemediğini sanki daha belli etse daha güzel olabiliridi film. yada ilk kasedin ortaya çıkış sahnesi . gerçi filmin genelinde sönük kalmış dedim ya bu tip sahneler. belkide yapımcıların isteğiydi bilemiyorum.

    ama asıl cezbeden adıma filmi daha hoşnut kılınmasını sağlayan nazarımda, sonuydu. jess istiyor, bill yepyeni rüzgaralara kapılmış, yolunun nereye gideceğini bilmeyen asi adam tavırlarında bitiyor ya. işte bunu beklemiyordum. yani beklentim bir yandan yüzen, vucüdü geliştiren, kıllarını alan bill jess tarafından daha çekici bulunur bunlar kavuşur, kayınbaba da artık bill'e saygı duyar onu destekler aha da mis gibi klasik holywood mutlu sonu beklemiştim. dolayısıyla asıl puanı ordan aldılar diyebilirim benden.

    --- spoiler ---

    ha sonuçta çıtırçerezlik filmler arasında mutlaka tavsiye edebilirim. akşamınızı hoş geçirmesi adına.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap