279 entry daha
  • sayın diyorum çünkü sadece yaşça büyük bir insansın. oy kullanabildiğim o yaştan beri muhalefet koltuğunda oturan tek isim sensin sayın kemal kılıçdaroğlu. hiçbir seçimde seve seve elimdeki mühürü size basmadım, başka çare yok diyerek gitti elim o kağıda, o mühüre. her zarfı atışımda inşallah dedim. dedim ama aklımdaki sorular hiç bitmedi. mayısa yaklaşırken seçim şarkınız dilimizde, yüreğimizde biraz ümitle geçiyordu günler, acaba diyorduk bu sene için... acaba... listeler açıklandı ve tüm ümidim, tüm hayallerim bir gecede, daha seçim sonuçlanmadan bitti. aldın benden ümitlerimi sayın kemal kılıçdaroğlu.

    (bkz: ali tatar), (bkz: kaşif kozinoğlu), (bkz: türkan saylan), (bkz: ilhan selçuk), (bkz: enver arpalı), (bkz: kuddusi okkır) ve daha nicesinin hayatını kaybettiği balyoz ve ergenekon kumpasında adalet bakanlığı yapan sadullah ergin'i chp ankara 1. bölge 4. sıradan milletvekili adayı yaptın!

    çok zor değil, arama motoruna adını yazıp twitter paylaşımlarını gördüğümüz okan konuralp'i chp ankara 1. bölge 3. sıradan milletvekili adayı yaptın!

    başlığa geliyorum şimdi ve soruyorum, neden sayın kemal kılıçdaroğlu, neden?
    sana söz baharlar gelecek diyordun, yazımı kışa çevirdin!
275 entry daha
hesabın var mı? giriş yap