• http://www.kemalkilicdaroglu.com/…ies/mb_2007_3.jpg

    yukarıda da görüldüğü üzere insanın midesini bulandıran el yazısıdır. kardeşim sen bugüne bugün ülkeyi yönetmeye talip olmuş bir adamsın, bu şekilde bir yazı yazmaktan hiç mi utanmıyorsun, hiç mi için cız etmiyor o kelimeleri sağa doğru yatırırken, şu hiçbir boka benzemeyen “7” lerini hiç söylemiyorum zaten, bu kadar basitlik olabilir mi yahu?

    kemal kılıçdaroğlu’nun acilen bir basın toplantısı yaparak latin alfabesinin nesini beğenmeyerek çivi yazısını kullandığını açıklaması gerek, kimsenin insanları kandırmaya, yanlış yönlendirmeye hakkı yok, ben hayatımda böyle skandal görmedim.

    edit : hem kendisini hem ailesini o kadar araştırdınız, sadece 3.000 tl lık evi ile, kötü el yazısını mı buldunuz, dürüst ve namuslu insanların açıklarını bulmakta zorlanıyorsunuz, bu kadar saçma iddiaları ortaya atmayın şeklinde mesajlar alıyorum.

    durun siz daha durun, daha neler yapacam bu kılıçdaroğluna, siyasi hayatını bitireceğim onun. bu daha iyi günleri.

    gerçek edit : bu yazıyı kötüleyenler gerçekten kemal kılıçdaroğlu’nu sevmeyenler ise, o insanlara laik düzen düşmanı olsalar bile söyleyecek bir lafım yok, hepsini siyasi görüşlerini çok güzel ifade ettikleri için tebrik ediyorum.

    fakat bu yazıyı kötüleyenler benimle aynı siyasi görüşe sahip, kendisini çağdaş, atatürkçü ve laik olarak tanımlayanlarsa sadece yazık diyorum. ironi bu kadar bariz bir şekilde ortadayken, okuduğunu anlamadan, okuduğunu kafasında 2-3 saniye düşünmeden oy kullanan yazarlarla aynı siyasi görüşü savunduğum için ayrıca utanç duyuyorum.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap