1213 entry daha
  • motorcuların bir sorunu da, işlerine gelince araba gibi işlerine gelince bisiklet gibi davranmaları. misal, arabanızla en sağ şerittesiniz. duracaksınız. sağınızdan araba falan geçemez çünkü şerit yok. sağa çektin, biri sağ kapıyı açıp inecek o da ne? malın teki motorla sağından geçmeye uğraşırken çat diye kapına çarpıyor. sonra sana "neden sağ aynayı kontrol etmedin kapıyı açtın?" diye çemkiriyor.
    ulan yarak hasan! senin ne işin var orada? orası geçmek için yol değil ki? ya soldan geçeceksin ya arkada durup bekleyeceksin normal araba kurallarına tabi isen. ama yok! bu dallamalar sağdan, aradan, kenardan canı çekerse kaldırımdan, güvenlik şeridinden gider. sonra ağzı götü yamulunca da kafa kamerasına güvenerek sana çemkirir, olmadı kancık gibi ayna tekmelemeye kalkar.

    ek: bi de "kıskanıyorsunuz" olayı var. olm bir araba kullanıcısının trafikte motosikleti kıskanması olayı milyonda birdir. rahat koltuğunda yayılmış müziğini dinleye dinleye, sohbet ede ede göreli olarak senden daha güvenli, klima serinliğinde seyahat eden insan senin neyini kıskansın lan sidikli? deri pantolonun içinde pişmiş götünü mü?
538 entry daha
hesabın var mı? giriş yap