1 entry daha
  • yazar kişisinin, kendi sayfasının linkini entry'sinin altına yabıştırmasıyla vuku bulur. tasvib edilmeyen bir davranış biçimidir.

    yanlış anlama reklamcı, yapma demiyorum. desem de bir değişiklik olamayacağının farkında olduğumdan yapma demiyor değilim. yapma demememin sebebi; sözlükten reklam yapmayı yanlış bulmamam. yanlış bulsaydım yapma dememin durumu değiştirmeyeceğini bile bile yapma derdim. bulmuşsun mis gibi kitlelere sesini duyurabileceğin platformu, reklamını da yapacaksın elbet. tam da reklama uygun ortam yani.

    yap diyorum. ama nasıl yap diyorum? şöyle: reklamını yapıyorsan, reklam yaptığını da belirteceksin, reklam yapma gerekçeni de not olarak ekleyeceksin. belirteceksin ki ben de senin samimiyetine güveneceğim, kendimi pazarlamacının kafalamaya çalıştığı müşteri konumunda görmeyeceğim. bu vesileyle, sayfana çekinceli yaklaşmayacağım. birlikte bir sinerji yaratacağız.

    diyorsan ki; sitemin reklamını yapmamın nedeni hatun kaldırmak. sözlük, hatun kaldırmak için yeterli fasilitelere sahip bir oluşum değil. o zaman okey derim. çaktırmadan, gizli işler çeviriyormuşçasına reklam yapmana göz yumarım. aksi takdirde, git, sözlükçülerin göz alıcı muhteşem sayfaları gibi bir anket aç, oraya yabıştır linkini. ters olmasın.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap