86 entry daha
  • sokak köpekleri için yapılmış birsuru park var, çünkü insan göremiyorsunuz parklarda demekki belediye hayvanlar için yapmış parkları diyorsunuz heryer vahşi köpek, birkaç köpektaparın korkusundan belediye toplayamıyor.

    her ay en az 20 kişi köpek isirmasindan hastanelik oluyor.

    gece dışarı çıkmanız bisiklete binmeniz vs imkansız, heryer köpek aklınız hayaliniz durur ve türkiyenin diğer illerinde köylerinde vs olan köpeklere gör inanılmaz vahşiler.

    her binanın altında en az 5 köpek var ve maymunlar cehennemi gibi normal köpeklerden daha zekiler, lider olan belirli saatlerde emir veriyor şurayı gez gel diyor resmen.

    neyse gölbaşı belediyesi ve inanılmaz saygılı insanları saolsun, taşındım bu köpek sorunu sayesinde çünkü dışarı çıkamıyorsunuz arabasız tamamen eve hapsolmuş durumda kalıyorsunuz.

    kısacası çok çok kötü bir yer, coğrafyası güzel fakat bu kadar kötü insan nasıl bir araya toplanmış şaşırıyorsunuz e tabi 20 binde 1 ihtimal iyi insanlarda vardır ama genel olarak berbat bir yer, gölbaşına inmemek için yolu uzatıp istanbul yolu üzerinden gidiyorum siz düşünün.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap