17 entry daha
  • bu tip belgesellerle ilgili bir diğer sorun da, izleyen insanların kendilerini bir çeşit duyarlılık testine girdiklerini zannnetmeleri, filmi ne kadar erken terk ederlerse o kadar duyarlı oldukları ve bunu ıspatladıkları sanrısına kapılmaları. bu filmi izlerken dayanamayıp kapatmanız ve bir süre (yaklaşık beş dakika) ne acımasızlık diye düşünüp, "bitirseydim vejeteryan olurdum" deyip , hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz filmi amacına ulaştırmıyor. ki filmin amacı sizi vegana çevirmek de değil, ama kaldığınız yerden önceki gibi devam etmeniz de hiç değil.
    ve bu tip belgesellerle ilgili ikinci bir diğer sorun ise bircok insan tarafından duygu yoğunlugu yaratıp ağlatan hollywood filmleri tadında yutulup,kore filmleri klasmanında sahnelerin izlenilebilirliğinin tartışılması.
    ve bu tip belgesellerin üçüncü bir diger sorunu, gördüğümüz her seyin, çok uzak diyarlarda, hiçbir etkimiz olmadan bizden bağımsız bir şekilde olup bittiklerini sanarak izlememiz.
    ve bu tip belgeselllerle ilgili sorunların hepsi bütün sorunun insan türünde olmasından kaynaklanıyor.sokağa çıkacak yüzüm yok,kediden köpekten utanıyorum.
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap