48 entry daha
  • oldu. kadinlar bitek evlenince seks yapsin. en kotu ihtimalle, ciddi iliskilerinde, yani omurlerinde birkac farkli erkekle cinsellik yasasin. normal olan bu. yoksa mal, yoksa orospu, yoksa fahise bilmemne.

    erkeklere gelince, bakin cok dikkatinizi cekerim, iliski, ask, sevgi falan demiyoruz, duygusallik olmadan seks yapamiyorlarsa bu inandirici birsey bile sayilmiyor ve o erkek bir dolu hakarete maruz kaliyor. yani turk erkegimizde normal olan, onune geleni kadin kiz fahise travesti koyun tavuk ayirmadan duzmek. duygusallikta neymis, amina koyarim biter.

    lan nedir bu cok korktugunuz duygusallik? bi kadinla bi sinemaya gidersin, elini tutarsin, icin bi hos olur bu duygusalliktir. guzel bir muzik esliginde opusursun, kendini iyi hissedersin duygusalliktir. acaba evine sag saglim gidebildi mi dersin, ararsin hatirini sorarsin, duygusalliktir. ozledigini farkedersin, yalnizca sikmek icin degil, konusmayi, gormeyi istersin, duygusalliktir. "ne tatli hatun yav bu" diye dusunursun, duygusalliktir. aksam bulusacagini dusunursun, midende kelebekler ucusur, duygusalliktir. ha uc ay sonra bi sekilde biter gider, o ayri.

    duygusallik olmadan seks yapan erkek ya genelevde fahise, ya yokluktan esek, koyun sikiyodur, ya sarhosluktan cukunun ucunu goremiyodur bardan kari kaldirmistir (ben demiyorum o bu terimi kullaniyodur), ya skor pesinde ucani kacani kovalayan bir comezdir ya da birine tecavuz ediyodur, ya da ciddi sorunlari vardir.

    duygusallik olmadan seks yapmayan erkek ise normal, komplekssiz, karsi cinsle saglikli iliskileri olan, biraz olsun secici olacak kadar kendine ve baskalarina saygi duyan, psikolojik sorunlari olmayan standart bir erkektir.

    hayatinda bir kadinla birlikte olmus, bunu da 18 yasinda genelevde 50 yasinda bir hayat kadiniyla degil de kiz arkadasim ya da ciktigim kiz diyebilecegi bir bunyeyle yapmis her erkek, aradaki farki bilir, bilmelidir. yani boyle uzun uzun aciklamalar beyhude olur bu kisiler icin.

    bu yuzden duygusallik olmadan seks yapmayan erkek kavramiyla alay eden, yok oyle bisey demek icin birbiriyle yarisan erkeklerle ilgili nedense icimden bir ses iki sey soyluyor.

    birincisi halihazirda bakir olduklarini, ikincisi ise bir dolu bakir erkegin bu entry'i zamanin otesine isik hiziyla ucuracagini.

    hadi elinizden geleni ardiniza koymayin. duygusuz ve sikici olmakla ovundugunu sanan milli olamamis canlar sizi. kiyamam yahu.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap