12 entry daha
  • 200 küsür sayfa sayısına sahip, bir ortaokul öğrencisinin günlük hayatını, çocuğun kendi dilinden, kendi yorumuyla aktaran, hoş çizimlere sahip, çok eğlenceli kitap serisi.

    başlık altında bazı yazarlar ilkokul çağındaki çocuklarına okuttuklarını söylemişler. ancak uygun olanı ortaokul seviyesi diye düşünüyorum. espriler ilkokul çocuğu seviyesinin üzerinde. resimli kitap olduğu için küçük çocuk kitabı diye düşünülmemeli.

    bazı insanlar çocuklarına bu kitabı asla okutmayacağını yazmış. ortaokul öğrencisi greg'in kızlara ilgi duyması durumunun sarsabildiği kırılgan bir ahlak anlayışına sahipseniz tabiki okutmayın çocuklarınıza bu kitapları. hatta okula da göndermeyin çocuklarınızı. hücre hapsine alın.

    ayrıca koca bir eşşek olarak bu kitap serisini ben de müthiş keyif alarak okudum. bir iki saatte bir kitap bitiyor. y kuşağına hitap eden espriler gırla. çünkü yazar da bizden.

    serinin en sevdiğim kitabı "hey gidi günler". bu kitapta greg'in annesinin eskiye, teknolojisiz hayata özlemini ve aileyi, hatta mahalleyi bu doğrultuda etkileme çabalarını keyifli bir dille anlatıyor yazar. iki sayfa görsel paylaşayım, sizlere de fikir olsun:

    görsel
    görsel
    görsel
hesabın var mı? giriş yap