905 entry daha
  • (bkz: #161904005)

    ay şu entrynin altına ekleyeyim derken bi şeyler karıştırdım falan entrynin başına takılmıyoruz haticeye değil neticeye bakıyoruz. şimdi okumaya yeni başlamış gibi yapıp direkt alta geçiyoruz. anlaştık?

    kendime şundan aldım arkadaşlar görsel
    maalesef çok keyifli. insanın cebinden parasını nasıl alacaklarını gerçekten biliyorlar(swh).

    bunda 3 farklı çiçek resmi ve 15 farklı varyasyon varmış. tarif kitabında bu üçü var.

    görsel

    görsel

    bunlar da diğer varyasyonlar.

    ben şunu seçtim görsel
    tarif kitabına ve görsele bakarak bunun renklerini ben çıkardım. eğer çıkarırken hata yapmadıysam bu seçtiğim oluşacak(swh).

    kutunun içinden çıkarmak bile infu gibi hissettirdi. böyle parçalar tık tık oturdukça nasıl hoşuma gidiyor görseniz. şimdi anladım milletin lego lego diye çıldırmasını.
    bu arada sitesinde şu an tükenmiş ama yıldızlı gecenin de legosu varmış. fiyata bakmayın çok üzülürsünüz. neyse ben zaten monetçiyim çok üzülmedim(yalan bu arada. yani monet doğru üzülmediğim yalan)
    görsel

    n11'den de bir markanın çiçeklerini getirtiyorum şimdi. onları ayrıca editlerim güzelse.

    tablomu da gösteririm tamamlayınca. uf çok heyecanlıyım he kafam az mı çalışıyor acaba benim neden böyle aktivitelerden çok hoşlanıyorum ya?(tek gözden yaş akmalı emoji)

    edit:tablo bitti.

    görsel

    2 saatten biraz fazla sürdü. bittikten sonra bir ufak değişiklik de yaptım. sökmek için iki aparat çıkıyor, minik anahtar şekilli olan aralardan sökmeye uygun. sarının rengi fotoğraflarda daha soluktu. sarısını fazla turuncu buldum.
    yapmak çok keyifli ama 2 saat oyalayıp sonra biten bir hobi için fazla pahalı. parçası çok var, sökülüp takılabilir olduğu için çıkarıp çıkarıp diğer modeller de denenebilir. yanları falan alengirli görünüyor yaparken de hoşuma gitti.

    görsel

    görsel

    ben çiçekli her şeyi çok severim. tablo,kıyafet,mutfak gereçleri falan ama bu bi tık bayık geldi. 15 farklı modeli aynı anda o görseldeki gibi assam güzel görünebilirdi ama acun olmadığım için ona verecek 25 bin küsür liram yok. farklı tablolar çıkarsalar keşke. bir de acaba o üç boyutlu çiçek serisi gibi bu tablo modelinin de başka markalarda alternatifleri var mıdır merak ediyorum.

    fiyatını düşünmediğim sürece geçirdiğim zamandan memnunum genel itibariyle(swh). arkaya da film açtım film bitene kadar tablo da bitti. yine çok konuştum bitiriyorum entryi.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap