5 entry daha
  • 1 haziran 2024 tarihinden itibaren tekrardan (bkz: fenway sports group) ile anlaşmış eski liverpool fc sportif direktörü, yeni futbol sorumlusu. anlaşmanın detaylarında edwards'ın fsg bünyesine katılacak ikinci bir futbol takımından daha sorumlu olacağı söyleniyor. tabi bu kulübün adı sanı şu anda bilinmiyor ama edwards büyük ihtimal ligi ve seçenekleri az çok belirlemiştir.

    başkan henry werner 2022 yılının kasım ayında liverpool'u satmaya karar vermiş, fakat beklediği ilgiyi bulamamış olacak ki bu planı rafa kaldırmıştı. bu arada liverpool'da kemer sıkmaya gitmiş ve klopp'un yaşam enerjisini emerek şampiyonluk kovalamaya devam etti.

    edwards'ın daha önceleri hem new castle utd. hem de sık sık liverpool için sportif direktörlük pozisyonu için geçmişti, edwards iki kulübe de olumsuz cevap verdiği söyleniyordu.

    dipnot: brexit sürecinden sonra ab vatandaşı gençlere çalışma izni almak biraz sorun. bu sebeple bir çok kulüp sahibi diğer ab ülkelerinden düşük profilli fakat oyuncu geliştirebileceği, altyapısı görece kuvvetli takımları satın almaya yöneldi.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap